Plin 63 dinara

Bez autora
Aug 11 2011

Pojedine naftne kompanije, koje snabdevaju tržište Srbije tečnim naftnim gasom (TNG), podigle su cenu za dva do tri dinara. Tako je na pumpama kompanija MOL, EKO, OMV, ali i na velikom broju privatnih stanica, „plin“ dostigao cenu od 63,40 dinara. Trenutno je mala nestašica, pune se rezervoari za zimu, ali to je prolazno i treba da se sačeka nekoliko dana dok se tržište ne stabilizuje.Cene, međutim nije menjala Naftna industrija Srbije. Na njihovim benzinskim stanicama cena se nije menjala od kraja maja kada je TNG pojeftinio od 10 para do 1,7 dinara.

Plin 63 dinaraPojedine naftne kompanije, koje snabdevaju tržište Srbije tečnim naftnim gasom (TNG), podigle su cenu za dva do tri dinara.

Tako je na pumpama kompanija MOL, EKO, OMV, ali i na velikom broju privatnih stanica, „plin“ dostigao cenu od 63,40 dinara.

- Trenutno je mala nestašica, pune se rezervoari za zimu, ali mislim da je to prolazno i da treba da sačekamo nekoliko dana dok se tržište ne stabilizuje - kaže Bora Tatić, zamenik predsednika Udruženja privatnih benzinskih stanica Srbije.

Cene, međutim nije menjala Naftna industrija Srbije. Na njihovim benzinskim stanicama, kako se ističe u saopštenju NIS dostavljenog „Novostima“, cena se nije menjala od kraja maja kada je TNG pojeftinio od 10 para do 1,7 dinara. Trenutno na pumpama NIS se TNG prodaje po ceni od 59,80 do 61,80 dinara po litru. Cene u četvrtak nije promenio ni „Lukoil“ na čijim se benzinskim stanicama TNG točio za 58,40 do 62,40 dinara po litru.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik